Primer festival de curtmetratges d’skate a calafell

20/02/2006

Calafell, 20 de febrer.- Aquest passat dissabte va tenir lloc, a les dependències municipals de la platja de Calafell, el “Furtivoskateboards”, primer Festival de Curtmetrages d’Skate que es fa en aquest municipi. L’acte estava organitzat amb la col.laboració de les regidories de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Calafell, i hi van assistir unes cent cinquanta persones.
En aquest primer festival que té lloc a Calafell, els assistents van poder veure un total de 25 curtmetratges sobre el món de l’skate. Els films tenien una durada màxima de cinc minuts, i hi participaven gent d’arreu de l’estat: Madrid, Santander, Castellón, Donosti, Lleida, etc.
El guanyador del festival va ser per a “L’abc de l’skate”, del col.lectiu Chinasqui-tu-madre, de L’Hospitalet de Llobregat. El jurat va puntuar l’originalitat del treball, i va premiar els deu primers classificats amb material d’skate i taules. La resta de participants també van rebre obsequis relacionats amb el món de l’skate.
Segons ha explicat Andrés Fernández, organitzador del festival, “la intenció és que es faci cada any al nostre municipi, i s’acabi consolidant com una activitat més entre els joves calafellencs”. Així mateix, el regidor de Cultura, Miquel Roso, ha confirmat que “com sempre els joves del nostre municipi tindran tot el suport i la nostra col.laboració en la realització d’activitats com aquestes, perquè des de sempre l’ajuntament ha apostat per la cultura urbana”.

FotoFoto