Programació d’Apps, entre les novetats dels cursos de Joventut d’aquesta tardor

08/09/2014

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Calafell ja ha obert el període de inscripcions per als cursos i tallers de tardor. Entre les novetats cal destacar el nou curs de Programació d’apps per a mòbil, que a més és totalment gratuït.

L’increment de les tecnologies mòbils ha suposat una autèntica revolució en la nostra vida quotidiana. L’ús de les aplicacions per a mòbils està vivint un creixement molt important pel que és un nínxol important d’oportunitats i ocupació. El curs de “programació d’apps per a mòbil” permetrà als alumnes adquirir els coneixements per a programar aplicacions i entendre el seu entorn. El curs té una orientació pràctica, que permetrà als alumnes desenvolupar els coneixements, amb la creació d’una App.

A més d’aquest curs, la programació de Joventut també inclou altres cursos i tallers com operari de planta industrial, photoshop i disseny de pàgines web, cursos de guitarra, de cant i de teatre.

D’una banda, els tallers estan més adreçat al lleure, i els cursos del projecte Formacció estan adreçats a la formació dels joves per tal d’afavorir la seva inserció en el món laboral.

Totes les inscripcions es poden fer a les oficines del Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) i per via telemàtica, a la mateixa pàgina web de joventut i a la de l'Ajuntament.

Per a més informació, podeu adreçar-vos al web de Joventut: www.joventut.calafell.cat.