S’inicien les activitats d’Estiu Jove programades pels mesos de juliol i agost

27/06/2014

El proper dimarts, 1 de juliol, s’inicien les activitats d’Estiu Jove programades, pels mesos de juliol i agost, des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Calafell.

Entre les activitats programades destaquen els “Dimarts Joves” que inclouen tallers monogràfics  i el cicle de cinema “Terror a la Fresca” que es realitzaran els dimarts, de juliol i agost, i són gratuïtes. Per participar dels tallers monogràfics cal inscriure’s prèviament al Casal Jove (Pl. Alcalde Romeu s/n).

Els tallers monogràfics programats són:  hort urbà, fotografia d’estudi, sortim amb els llaguts, paddle surf, kayac, anem a vogar, muntem un Sketch d’Humor i zumba fitness.

Les pel·lícules de “Terror a la Fresca” que es projectaran tots els dimarts, 22.30h a la Plaça Alcalde Romeu, són les següents: Tu eres els siguiente (1 de juliol), Guerra Mundial 2 (8 de juliol), Memorias de un zombie adolescente (22 de juliol), Insidious: Capítulo 2 (29 de juliol), La Cabaña del Bosque (5 d’agost), Expediente Warren: The Conjuring (12 d’agost), Mamá (19 d’agost) i Posesión infernal (26 d’agost).

També es duran a terme activitats els “Divendres al  Casal”. Les activitats que es podran realitzar, prèvia inscripció al propi casal, són les següents: Percussió Corporal, Trobada Friki (Torneig de Magic) i Cervesa Artesana.

Així mateix, el 16 d’agost, a partir de les 17h, tindrà lloc la Fira Jove al Passeig Marítim Sant Joan de Déu de la Platja de Calafell.

La “Fira Jove” comptarà amb un Mercat Jove, obert a artesans,  emprenedors joves i entitats;  actuacions: musicals, d’humor i espectacles infantis. I clourà a les 22.30h al Cinema Iris amb un espectacle d’humor amb la FÒRMULA CÒMICA.

Les persones interessades en participar d’aquest mercat poden contactar amb el Casal Jove al telèfon 977 69 9009, ext. 678 o bé al mail joventut@calafell.org.

Més informació de les activitats “Estiu Jove” al web: http://joventut.calafell.cat/