S’obren les inscripcions per al 3r. Mercat d’Intercanvi i segona mà de Calafell

18/03/2013

Avui s’obren les inscripcions per participar al 3r. Mercat d’intercanvi i segona mà, que se celebrarà a Calafell el 13 d’abril.

Les inscripcions estaran obertes fins el 6 d’abril, i s’han de fer efectives a través de les oficines del Servei d’Atenció al Ciutadà. El nombre de participants en aquest mercat és limitat, per la qual cosa, una vegada feta la inscripció, l’Ajuntament de Calafell confirmarà a cada particular la seva participació en aquest mercat.

Pot participar en aquest mercat qualsevol persona, major de 16 anys, sempre que no sigui un professional que vulgui vendre els seus productes.

L’objectiu d’aquest mercat és fomentar la cultura del reciclatge. És a dir, del que es tracta és de donar un nou ús als productes i reutilitzar-los, per la qual cosa tots els productes han d’estar en bones condicions i complir les normes bàsiques d’higiene i seguretat.

El Mercat d’intercanvi i segona mà de Calafell se celebrarà dissabte, 13 d’abril, i es podran vendre o intercanviar llibres, mobles, discs, pel.lícules, instruments musicals, eines, roba i complements, material per a nadons/infants, parament de la llar, electrodomèstics, material esportiu, jocs, joguines i disfresses, material informàtic, o plantes, entre d’altres.

Així mateix, no es podran vendre ni intercanviar productes perillosos o nocius per a la salut o el medi ambietn, ni animals, aliments o restes d’estocs.