Torneig de “Magic: The Gathering”, a Calafell

28/01/2014

Divendres, 31 de gener, a les 17h., tindrà lloc, al Casal Jove de Calafell el 2n torneig de “Magic: The Gathering”, adreçat als joves del municipi i la comarca. La participació en aquest campionat és gratuïta, i les inscripcions es poden fer el mateix dia del torneig, una estona abans de començar, al Casal Jove, situat a la Plaça Alcalde Romeu s/n.

El torneig que es jugarà divendres serà de la modalitat “Legacy”, i es lliuraran dos premis, consistents en vals per a la botiga friki de Sitges “Doctor Game”. El guanyador s’emportarà un val de 40 euros i el segon classificat un val de 20 euros.

“Magic: The Cathering” és un joc de cartes col·leccionables que consisteix en què cada jugador ha de fer una baralla, comprant o intercanviant cartes, i juga contra les baralles d'altres jugadors, un contra un. The Magic és el primer exemple de joc de cartes col·leccionables modern, amb més de sis milions de jugadors en cinquanta-dos països diferents a tot el món.

Aquesta activitat està organitzada per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Calafell, en el marc del programa “Divendres al Casal". L'objectiu principal del programa és que els mateixos joves acabin demanant l'espai i s'encarreguin d'organitzar els seus propis actes, com va passar amb el festival de rap CALAFELL UNDERGROUND.