Calafell posa en marxa una campanya de civisme sobre la neteja, centrada en els trastos vells i les restes de poda

10/10/2017

L’Ajuntament de Calafell posa en marxa aquest setmana, i fins a finals de novembre, una campanya de sensibilització i de civisme en la neteja, que se centrarà en els mobles trastos vells i les restes de poda. L’abandonament d’aquests residus a qualsevol lloc és un dels principals problemes de neteja al municipi. És una situació més sagnant encara quan existeix un servei de recollida gratuïta en dates concertades.

Un grup d’agents cívics recorrerà els diferents nuclis, barris i urbanitzacions de Calafell, entre 48 i 72 hores abans de la recollida d’aquests residus a cadascuna de les zones. La meitat dels agents cívics buscarà mobles vells i restes de poda abandonats fora del dia de recollida a la zona i sense trucada per demanar al servei i hi posaran un adhesiu amb el lema “Tenim un veí incívic. Aquest estri/poda molesta tothom”.

L’altra part del grup realitzarà una bustiada, tot deixant-hi uns magnètics que recorden el telèfon gratuït al qual es pot trucar per concertar la recollida de les restes de poda i els mobles i trastos: és el 900 460 367. Aquest servei també pot sol·licitar-se a través de la web www.liniaverdacalafell.com

El calendari de la campanya

El calendari de la campanay serà el següent

Dilluns: Segur de Calafell i Les Vil·les (el servei es realitza el dimecres)

Dimarts: El Poble, La Platja, Calafell Residencial i la Masia de la Font (el servei es realitza el dijous)

Dimecres: Les Vil·les, les Brises, Valldemar, Montmra, Mas Mel, Bellamar, Bellamel i la Comafarella (el servei es realitza el divendres)

Dijous: Mas Romeu i Calafell Parc (el servei es realitza els dilluns)

Divendres: Segur Centre i Segur Platja (el servei es realitza el dimarts)