L’ajuntament de calafell adquireix un nou tractor per a la neteja del municipi

28/12/2005

Calafell, 28 de desembre.- L’Ajuntament de Calafell ha adquirit recentment un nou tractor, que realitzarà tasques de neteja al municipi. Aquest adquisició no ha suposat cap cost econòmic a l’Ajuntament, d’acord amb el plec de condicions establert amb l’empresa de neteja Urbaser i, en canvi, facilitarà les tasques de neteja del municipi.
El nou tractor és molt més modern i dinàmic que l’anterior, cosa que permetrà netejar amb més velocitat i més acuradament el municipi.
S’utilitzarà especialment per al desembrossament i adequació de marges, camins i rieres, ja que tallarà les herbes que creixin en aquestes zones, així com també en les parcel.les privades d’un metre d’amplada.
La compra d’aquest tractor no ha suposat cap cost econòmic per a l’ajuntament, ja que, en el plec de condicions establert amb Urbaser, aquesta empresa ja es comprometia a donar una sèrie de millores gratuïtes, i per tant, la despesa econòmica anirà a càrrec seu. El regidor de Serveis Contractats, Joaquín Ojeda, ha explicat que “l’ajuntament ha adquirit aquest nou tractor perquè s’adapta a les necessitats del nostre muncipi, i creiem que contribuirà a millorar el servei de neteja i a fer-lo més eficaç”, ha dit. Tal i com es feia fins ara, el nou tractor estarà en servei un dia a la setmana.
L’ajuntament de Calafell va decidir adquirir aquest nou tractor perquè l’anterior es va espatllar, i la seva reparació costava uns 12.00 euros. Com que, a més, es tractava d’un tractor adquirit l’any 1996, i amb uns 26 anys d’antiguitat, ja que era de segona mà, es va creure convenient adquirir-ne un de nou, ja que la reparació tampoc no garantitzava la durada de l’eina per a tot el període contractual amb aquesta empresa, que és de vuit anys.

Foto