Celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física a Calafell

18/04/2012

Caminada

La regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Calafell ha organitzat per demà dijous, 19 d’abril, al matí una caminada amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física.

La sortida tindrà lloc a la Plaça dels Països Catalanes, a les 10h, i seguirà pel Passeig Marítim direcció Segur de Calafell. Està previst que tingui una durada de 1 hora 30 minuts i comptarà amb la presència de l’alcalde de Calafell, Joan Olivella, i el Dr. Joan Guix, Director Servei Regional Camp de Tarragona de l' Agència de Salut Pública de Catalunya, a més d’altres regidors del consistori.

Tothom que hi vulgui participar ha de portar una samarreta blanca, gorra, aigua, protecció solar i una peça de fruita.

Aquesta és una iniciativa que es fa a nivell de Comarcal i que ha sorgit d' un grup de treball de salut on la regidoria de Salut de l’Ajuntament de Calafell participa activament juntament amb altres municipis de la comarca i amb el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. El grup de treball impulsa iniciatives de promoció a la salut com la caminada del dia 19 d’abril, entre d’altres.

La regidoria de Sanitat, vol amb aquesta caminada seguir donant recolzament a totes les iniciatives que suposin una millora per la salut de la ciutadania.