Posa’t la gorra, campanya solidària amb els nens que pateixen càncer

22/05/2012

Material de la campanyaL'alcalde i regidors de l'ajuntament amb les gorres de la campanyaEl Patronat de Turisme de Calafell ja té a la venda les gorres de la campanya “Posa’t la Gorra”, que duu a terme l’AFANOC (Associació de familiars i amics de nens oncològics de Catalunya), i que enguany se celebrarà el proper diumenge, 3 de juny, a les instal.lacions del parc temàtic Port Aventura.

La compra anticipada d’una gorra, a un preu de 18€, dóna accés a les instal•lacions de Port Aventura fins al seu tancament a les 20h., i també a poder participar de la festa que organitza l’AFANOC a la plaça de la Xina, de 10h a 14h.

"Posa't la gorra!" és una Megafesta infantil plena de tallers, activitats, obsequis i espectacles. D’una banda, aquesta festa permet a l’AFANOC recaptar fons per dur a terme els seus projectes. Però, a més, aquesta campanya també vol sensibilitzar i informar a la societat sobre l’existència del càncer infantil, així com donar a conèixer els projectes que duen a terme des de l’entitat.

Així per exemple, i gràcies a campanyes com aquesta, l’AFANOC ha pogut obrir les portes, el passat mes d’octubre de 2011, de La Casa dels Xuklis, destinades a les famílies amb nens que pateixen càncer.

L’Ajuntament de Calafell ha volgut col.laborar un any més amb l’AFANOC en aquesta campanya, i per això ha ofert les instal.lacions del Patronat de Turisme per a la venda de les gorres. La regidoria de Sanitat manté, des de fa temps, una intensa col.laboració amb aquesta l’AFANOC.

Afanoc

L’AFANOC va néixer el 1988 per iniciativa d’un grup de pares, mares, familiars i amics de nens amb malalties oncològiques, que preocupats per com estava la situació general d’aquests infants i les seves famílies es van unir per buscar solucions al conjunt de trastorns que envolten el càncer infantil: des de la millora en les instal•lacions hospitalàries fins a les diferents problemàtiques psicosocials que van sorgint en el decurs del diagnòstic i tractament.

L’objectiu principal de l’associació és millorar la qualitat de vida del nen/a que està malalt i la seva família.

Des del 2004 està oberta la Delegació de Tarragona, que atén a les famílies de la Demarcació.

Per a més informació: www.afanoc.org