Campanya de donació de sang el 6 de març

20/02/2007

CAMPANYA DE DONACIÓ DE SANG A CALAFELL EL 6 DE MARÇ
Calafell, 19 febrer 2007.- Calafell celebrarà el proper 6 de març una nova Campanya de Donació de Sang, gràcies a la col.laboració entre la regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Calafell i el Banc de Sang i Teixits de Tarragona.
És per això que el 6 de març s’instal.larà, davant del Mercat Central de Calafell, una unitat mòbil, que estarà oberta de les deu del matí a dues del migdia, i de cinc de la tarda a nou del vespre, per a aquells que vulguin contribuir en aquesta campanya.
La regidora de Sanitat, Ramona Torrico, afirma que “les necessitats de sang augmenten dia a dia, i l’única font d’obtenció de sang és la procedent de donacions altruistes, per la qual cosa considerem imprescindible col.laborar en les campanyes que realitza el Banc de Sang i Teixits”.
Així mateix, Enric Contreras, del Banc de Sang i Teixits de Tarragona, també explica que “per donar assistència als més de 14.500 llits hospitalaris de la nostra àrea d’influència necessitem recollir 1.000 donacions de sang al dia”. Segons Contreras, durant el 2007 “preveiem que ens caldran unes 270.000 donacions annuals, de les quals més d’un 70% s’obtindran amb les unitats mòbils que es desplacen per la majoria de poblacions de Catalunya”.