Campanya donació de sang

01/11/2006

El proper dimarts, 7 de novembre
CAMPANYA DE DONACIÓ DE SANG A CALAFELL
Calafell, 3 novembre 2006.- El proper dimarts, 7 de novembre, el Banc de Sang i Teixits de la demarcació de Tarragona durà a terme, en col.laboració amb l’Ajuntament de Calafell, una campanya de donació de sang al municipi.
Aquells que vulguin participar de la campanya i donar sang, hauran de dirigir-se a la unitat mòbil que estarà instal.lada al costat del Mercat Municipal, en horari de 10 a 14h. i de 17 a 21h.
La realització d’aquesta campanya respon a la petició que el Banc de Sang i Teixits de la demarcació de Tarragona va fer a l’Ajuntament de Calafell. Segons ha explicat Enric Contreras, del Banc de Sangi Teixits, “les transfusions de sang salven cada any milions de vides humanes i això no seria possible sense els donants voluntaris que, fent un veritable exercici de solidaritat, donen la seva sang sense esperar res a canvi”.
L’Ajuntament de Calafell va respondre positivament a aquesta petició, ja que, segons ha dit la regidora de Sanitat, Ramona Torrico, “encara que les donacions de sang a Catalunya augmenten any rere any, les quantitats recollides actualment no permeten cobrir totes les necessitats, i per això creiem que és molt convenient dur a terme aquesta campanya al nostre muncipi, per tal que els calafellencs i calafellenques puguin contribuir a augmentar les provisions de sang”.
Així mateix, l’alcalde de Calafell, Joan Olivella, ha explicat que “per l’experiència d’altres activitats solidàries dutes a terme al nostre municipi, estic conveçut que els calafellencs respondran molt positivament a aquesta campanya”.