Calafell no activarà aquesta Setmana Santa la zona blava al Passeig Marítim

15/03/2016

L’Ajuntament de Calafell ha decidit no activar aquesta Setmana Santa la  zona blava allí on es posava en marxa en arribar aquestes dates. Es tracta, en concret, del Passeig Marítim de Sant Joan de Déu, entre l’Estany i el límit amb el terme municipal de Cunit. Aquest sector inclou els barris de l’Estany, Mas Mel i Segur.

Aquesta zona blava continuarà desactivada després de Setmana Santa fins que es posi en marxa de cara a l’estiu, en una data per determinar i que s’anunciarà oportunament.

La zona blava del Passeig Marítim es posava en marxa, tradicionalment, per Sant Joan. Tanmateix, el 2015, en els darrers compassos del passat mandat municipal, es va avançar a la Setmana. Aquest fet va provocar queixes del veïnat i dels comerciants. “El nou govern ha recollit la seva queixa, ja que no era normal mantenir la zona blava en unes setmanes de baixíssima ocupació”, explica l’alcalde de Calafell, Ramon Ferré.

“És més”
, afegeix Ferré, “molts vehicles eren multats perquè, a la vista d’un passeig que era pràcticament buit, pensaven que la zona blava no estava activa”. Per aquests motius, l’actual govern municipal ja va decidir desactivar la zona blava abans d’hora en acabar l’estiu.

L’alcalde ha anunciat també que “estem fent un replantejament general dels horaris de la zona blava als estius, per mirar de reduir-los d’alguna forma per evitar les problemàtiques que s’estaven produint”.