Desmantellada una altra plantació de marihuana a un habitatge de Calafell

15/09/2016

La Guàrdia Civil de Tarragona, en col·laboració amb la Policia Local de CalafellLa Guàrdia Civil de Tarragona, en col·laboració amb la Policia Local de Calafell, ha desmantellat en un habitatge unifamiliar del nucli del Poble una plantació tipus Indoor amb 257 plantes de marihuana en diferents fases de creixement. La investigació va començar durant el mes d'agost, gràcies a la col·laboració ciutadana que aportava informació relacionada amb l'apreciació d'olors característics que desprenen aquests tipus de plantes.

Arran d'aquesta informació i de les investigacions dutes a terme, es va poder situar tant el domicili com lers persones responsables del conreu. Segons ha informat la Guàrdia Civil, els investigadors van concloure que l’habitatge s’havia compartimentat en dues zones: una de residència i una altra, on s’havia construït una estructura per al conreu i elaboració de cànnabis.

L'habitatge figurava en règim de lloguer i hi residien quatre membres d'una mateixa família. Després d'identificar el titular i una vegada va ser informat dels indicis obtinguts en la investigació, aquesta persona va col·laborar amb els agents, facilitant l'accés a l'habitatge.

Un cop a l'interior, es van trobar nombroses plantes de marihuana en diferents fases de creixement, així com la infraestructura i el material necessari per mantenir el conreu en condicions òptimes. Per aquest motiu es va procedir a la detenció d'un home de 28 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Calafell, per un suposat delicte de tràfic de drogues (cultiu, elaboració i tràfic de substàncies estupefaents) i un altre de defraudació de fluid elèctric. Va ser posat a disposició del Jutjat d'Instrucció número 4 del Vendrell.