La Policia Local inicia una campanya de control de l’excès de velocitat

15/04/2016

La Policia Local de Calafell inicia aquest divendres una campanya de control de l’excès de velocitat, que es prolongarà fins a finals del mes d’abril. Aquesta campanya es realitzarà, amb l’ajut d’un radar, en diversos punts del municipi, on s’ha detectat que hi ha més conductors que infringeixen els límits genèrics o els senyalitzats o on el veïnat se’n queixa reiteradament.

La campanya té un caràcter preventiu, però no informatiu: és a dir, els vehicles que siguin sorpresos circulant a més velocitat de la permesa seran sancionats. “Això no vol dir que hi hagi cap afany recaptatori, només afany de fer complir la llei en interès de la seguretat de tothom”, ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament, Joan M. Triadó.

Els vehicles que siguin aturats per ultrapassar la velocitat màxima autoritzada també seran inspeccionats per comprovar que no incorrin en altres infraccions. En els darrers temps s’ha detectat, entre altres, un increment dels vehicles que circulen sense assegurança o sense ITV, així com de conductors que no tenen permís, tant els que han exhaurit els punts com els que directament no tenen carnet.

 

Foto: Imatge d'una campanya de control de velocitat realitzada temps enrera.