L’ajuntament de calafell actua d’immediat en l’esllavissament de terres al taller didàctic de la ciutadella

18/11/2005

Calafell, 18 de novembre.- Les fortes pluges d’aquest darrers dies han provocat un esllavissament de terres que ha afectat l’espai destinat al taller didàctic per a nenes i nenes de la Ciutadella de Calafell. En aquest taller, els joves del municipi fan classes pràctiques sobre el tipus de construcció que es feia servir a l’època dels íbers.
L’Ajuntament de Calafell ha actuat d’immediat per arranjar el terreny. El regidor de Cultura i president del Patronat del Castell, Miquel Roso, ha destacat que “tot i que el tram afectat no afecta per res a la ciutadella, tots els departaments municipals implicats de l’Ajuntament s’han posat en marxa per solucionar el problema. Tant des de la regidoria de Cultura, des d’on s’han coordinat política i tècnicament les obres de reparació, com des dels serveis d’urbanisme, d’obres i de neteja, s’ha actuat amb tal celeritat, ja que dilluns comencen les obres d’arranjament del taller”.
El cost de la reparació d’aquest espai està sufragat amb pressupost del Patronat del Castell. L’esllavissament no afectarà les visites que, tant els alumnes de les escoles de Calafell i de tot Catalunya, com els ciutadans, poden fer a la Ciutadella. De fet, el regidor de Cultura, Miquel Roso, ha afirmat que “s’ha habilitat un taller provisional que farà les funcions de l’espai de construcció que ha resultat afectat”.
Roso assegura que el proper dilluns, 21 de novembre, començaran les obres de neteja de l’espai afectat i, de forma immediata, s’iniciaran els treballs de recuperació d’aquest taller didàctic.

FotoFoto