La cruïlla dels carrers Jesús i Bisbe Català estarà tallada a partir de dilluns, durant tres setmanes

13/10/2017

La cruïlla dels carrers Jesús i Bisbe Català quedarà tallada a partir d’aquest dilluns, 16 d’octubre, a primera hora. És amb motiu de les obres de remodelació del carrer Jesús que, en els diferents trams del projecte, s’estan realitzant en els darrers mesos.

El tall es prolongarà durant tres setmanes. És el temps imprescindible per treballar en aquesta cruïlla. El termini s’ha comprimit al màxim per evitar les molèsties en el possible, atesa la importància de la cruïlla en el trànsit del nucli antic. I s’ha previst un dispositiu de circulació. Els vehicles que pugin pel carrer Jesús seran desviats a l’altura del carrer Marquès de Samà. I els que vulguin accedir al barri del Clos del Rectoret, hauran de fer-ho des de la zona de Cal Bolavà, tot entrant pel carrer Mare de Déu de la Cova.

El regidor de Serveis Urbanístics, Miguel Ángel Perín, ha destacat que “tota obra provoca molèsties, i aquesta més, per afectar una artèria circulatòria principal”. Ha afegit, no obstant, que “estem en la recta final de les obres i ben aviat podrem fruir d’un carrer del tot renovat”.