Olivella anuncia que l’ajuntament de calafell presentarà un contenciós contra la generalitat per la piscina municipal

23/11/2005

Calafell, 23 de novembre.- L’alcalde de Calafell, Joan Olivella, ha anunciat avui que l’Ajuntament presentarà un contenciós contra la Generalitat per haver denegat la llicència per construir una piscina municipal. Olivella considera que les argumentacions de la Generalitat són “partidistes”, ja que “no tenen base ni jurídica, ni legal ni paisatgística”.
Joan Olivella ha explicat avui que “no s’entén que si es podia fer una piscina descoberta, ara ens diguin que no es pot fer perquè és coberta”, i ha tornat a recordar que, al mateix lloc on es vol construir la piscina “ja han començat a tallar-hi arbres per construir una urbanització”. “És injust que no ens deixin fer una piscina municipal”, ha dit, “perquè Calafell vol i necessita una piscina”.
L’alcalde considera que les argumentacions que ha donat la Generalitat no són vàlides, “ja que es basen en un informe de paisatge, que a més va arribar fora de termini”, ha dit, i ha anunciat ue “l’Ajuntament ja s’ha posat en contacte amb bufets d’advocats per tirar endavant el contenciós”.
De tota manera, Joan Olivella considera que “el més important és que el municipi tingui piscina, independenment del lloc on es construeixi”, ha dit. Per això també ha anunciat que la propera setmana convocarà una junta de portaveus extraordinària per tal demanar a tots els grups que proposin altres indrets, i entre tots “cercar un consens i fer avançar el municipi”. En aquest sentit, ha afirmat que vol que vull “ tots plegats anem junts a la Generalitat a demanar la piscina municipal”, ha dit.
L’alcalde també ha explicat que en la junta de portaveus de la setmana que ve també vol parlar amb els grups del consistori sobre “la dificultat de gestió de les urbanitzacions, i la necessitat de crear un Pla Integral de millora perquè tots els ciutadans gaudeixin dels mateixos serveis”.
Així mateix, el tercer tema que també vol tractar és el Pla d’Acció de l’Agenda 21.

Foto