Calafell convoca un concurs d’idees i iniciatives empresarials

03/10/2016

El departament de Treball de l’Ajuntament de Calafell ha convocat la primera edició d’un concurs d’idees i iniciatives emnpresarials, que té l’objectiu de dinamitzar i promocionat la iniciativa emprenedora. Aquest dilluns, 3 d’octubre, s’obre el termini per inscriure-s’hi, que acabarà el proper 4 de novembre. La inscripció pot fer-se a les oficines del Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament.

El guardó, que té dues categories, busca impulsar la generació d’idees que solucionin necessitats reals, amb preferència les que s’adrecin al mercat local. També potenciar les idees que puguin convertir-se en un producte o servei real, de forma que no tan sols es premiï l’emprenedoria sinó que quedi enfortit el teixit econòmic del municipi.

La borsa econòmica del premi haurà de destinar-se a desenvolupar l’activitat proposta en el projecte o idea, i haurà de ser al terme municipal de Calafell i per part d’empreses o emprenedors amb domicili social municipi. Els projectes han d’haver-se iniciat durant l’any 2016.

Hi haurà dues categories del premi. Una reconeixerà la millor idea empresarial: la més creativa i innovadora, que vagi en la línia del desenvolupament del municipi. L’altra, premiarà el projecte d’empresa més viable, innovador i amb major potencial de creixement. La millor idea tindrà un premi de 500 euros, més assessorament i promoció. El projecte d’empresa guanyador, de la seva banda, rebrà 2.500 euros, més assessorament i promoció.