Calafell va ajudar a crear 14 empreses durant l’any 2016

23/03/2017

L’Ajuntament de Calafell va ajudar a crear 14 empreses durant l’any 2016, a través del servei Calafell Empresa, de la regidoria de Treball. A més, fa 18 seguiments i acompanyaments de projectes empresarials engegats el mateix any i en exercicis anteriors.

Calafell Empresa també va fer 150 actes d’informació i 111 d’assessorament, a més de 16 accions d’assessorament i acompanyament en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació, en particular pel que fa als negocis en línia i al màrqueting digital.

La tinent d’alcalde de Qualitat de Vida de l’Ajuntament, Helena Rubio, destaca que “la nostra filosofia és que per la nostra porta hi entri una idea i hi surti un projecte de negoci en marxa”. Un objectiu que, des de fa un any, es vehicula especialment a través del Vilarenc Zenit, el centre empresarial municipal.

Calafell Empresa és un servei que busca impulsar la creació, consolidació i competitivitat de les empreses del municipi a través d’una oferta d’assessorament i formació tant als emprenedors que volen obrir el seu negoci com als empresaris que ja en tenen un.

Bàsicament s’ofereixen tres serveis d'assessorament gratuïts als emprenedors i empresaris de Calafell, que cobreixen totes les etapes de la vida d'un projecte empresarial:

Servei Emprén: forma part de la xarxa Catalunya Emprèn per la creació d'empreses. Servei d'assessorament, acompanyament i formació en el procés de creació d'una empresa.

Servei Consolida: servei d'assessorament i acompanyament en el procés de consolidació de negocis ja funcionant, treballant les àrees claus de l'organització.

Servei Empresa.TIC: Assesorament i acompanyament en l'àmbit dels negocis online i el màrqueting digital.