Cloenda del programa “Joves per l’Ocupació 2013-2015", amb un total de 20 joves formats

29/07/2014

Ahir dilluns, 28 de juliol, al Centre Cívic Cinema Iris va tenir lloc l’acte d’entrega de diplomes als alumnes participants al Programa “Joves per l’Ocupació 2013-2015”, organitzat per la Regidoria de Treball de l’Ajuntament de Calafell.  A l’entrega hi van assistir la regidora de Treball, Sandra Suàrez, professors i alumnes del curs.

En aquesta edició, que ha tingut una durada de 350h i s’ha desenvolupat durant els mesos de març a juliol, s’ha format un total de 20 joves a les especialitats de ”Auxiliar de Perruqueria i Estètica” i “Electromecànica de vehicles”. Els alumes per ampliar els seus coneixements han realitzat un mes de pràctiques en empreses on han  adquirit experiència professional i han millorat les seves possibilitats d’inserció o reinserció al mercat de treball.

Així mateix, els joves han rebut acompanyament i orientació laboral/formativa durant tot el programa,  amb l’objectiu de trobar feina o reincorporar-se de nou al sistema educatiu reglat.

El Programa “Joves per l’Ocupació 2013-2015” té per objectiu incrementar la formació i l’ocupabilitat dels joves en situació d’atur del municipi d entre 16 i 25 anys, i està subvencionat pel SOC, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i els Fons social Europeu.