Finalitza el curs d’Activitats Auxiliars de Comerç, destinat a persones en situació d'atur

15/04/2014

Un total de 16 alumnes han participat, des del passat 10 de febrer fins a dia d’avui, en un curs d'Activitats Auxiliars de Comerç, organitzat per la Regidoria de Treball de l’Ajuntament de Calafell.

Aquest migdia s’han lliurat els diplomes acreditatius de l’aprofitament del curs a tots aquells alumnes que han superat amb èxit els mòduls teòrics, les pràctiques i l’assistència del mateix.

El curs d’Activitats Auxiliars de Comerç estava adreçat a persones en edat laboral i en situació d’atur, i tenia com  a objectiu formar a les persones en el tercer sector per tal d’afavorir la seva reinserció al mercat laboral

Les persones participants han rebut un total de 290 hores de formació sobre aspectes com atenció al client, preparació de comandes, operacions auxiliars del punt de venda i manipulació de càrregues (amb obtenció del carnet de carretó elevador frontal, retràctil i transpaleta).

D’altra banda, els participants han realitzat 40 hores de pràctiques en empresa als comerços de la zona, on desenvoluparan tasques de caixer, reposador, repartidor, embalador-empaquetador, preparador de comandes i auxiliar dependent.

Aquest curs estava subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, i correspon a la convocatòria de formació d’oferta 2013.