Finalització del curs d’iniciació a la informàtica del programa d’immigració de la Llei de Barris

19/11/2013

Ahir dimarts, 18 de novembre, l’alcalde de Calafell, Joan Olivella, acompanyat de la regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Calafell, Maria Verge, van fer entrega dels diplomes del curs d’iniciació a la informàtica del programa d’immigració de la Llei del Barris. L’entrega va tenir lloc a l’aula d’informàtica de Cal Bolavà i va comptar amb la presència dels 12 alumnes que formaven part del curs.

El curs d’inicació a la informàtica estava emmarcat dins del programa d’immigració de la Llei de Barris i oferia a homes d’origen immigrat, majors de 18 anys i que estiguessin a l’atur, l’opció de formar-se en l’àmbit informàtic per tal d’adaptar-se al mercat de treball actual.

El curs es va iniciar el 2 d’octubre i va finalitzar el 18 de novembre. Al llarg d’aquestes setmanes els alumnes van cursar 50 hores de formació. La gran majoria dels alumnes han seguit una itinerància formativa i han participat de diferents projectes formatius del Pla Local d’Acollida i Immigració de la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Calafell que al llarg d’aquest any 2013, dins el programa d’imigració de la Llei de Barris, va oferir un curs d’alfabetització i recerca de feina adreçat també a homes d’origen immigrat.