Finalització dels cursos de “Cambrer de pisos i auxiliar d’hostaleria”, destinats a persones aturades

30/05/2014

Avui, 30 de juny, ha tingut lloc la cloenda del mòdul teòrico-pràctic del curs de Cambrer/a de pisos i auxiliar d’hostaleria que ha realitzat la Regidoria de Treball.  Aquest curs s’emmarca dins del Programa "Treball als barris" 2013 subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya  i cofinançat pel Fons Social Europeu.

A l’acte hi ha assistit  l’alcalde de Calafell, Joan Olivella, i la regidora de Treball, Sandra Suàrez, que han felicitat als alumnes que han superat el mòdul teòrico –pràctic i que per conseqüent realitzaran pràctiques laborals, en diferents establiments hotelers i de restauració del municipi, al llarg del mes de juny. Els establiments que acolliran els alumnes amb pràctiques són: Hotel Salomé, Allotjament Antiga, Restaurant Eusebio, Hotel Kursaal, Restaurant Milan, Hollywood Beach i Camping El Vendrell.

El curs  de “Cambrer/a de pisos i auxiliar d’hostaleria” es va iniciar el passat  10 de març amb un total de 18 alumnes i tenia com a objectiu que una vegada finalitzades les pràctiques els alumnes poguessin  trobar feina durant la temporada d’estiu. Ja que, tot els alumnes participants  es trobaven en  situació d’atur i que estaven inscrits a la borsa de treball de l’Ajuntament de Calafell. 

Els  alumnes que han realitzat aquest curs han rebut 300 hores de formació teòrico-pràctica dividida en tres mòduls d’aprenentatge:  auxiliar de cuina, auxiliar de sala i cambrer/a de pisos. Aquesta formació ha estat complementada amb altres competències que han enriquit els seus coneixements com ara idiomes (anglès i rus); informàtica i comunicació; treball en equip; prevenció de riscos laborals;  recerca de feina i carnet de manipulador/a d’aliments. Així com, sortides didàctiques a empreses de la zona com: Hotel Le Méridien Ra, Bugaderia Neutral i Cellers Avgvstvs.