L’Ajuntament de Calafell i la Fundació Santa Teresa treballaran conjuntament per integrar al món laboral les persones amb discapacitats

04/12/2013

L’Ajuntament de Calafell i la Fundació Santa Teresa han signat un conveni de col·laboració per treballar conjuntament per a la integració al món laboral de les persones amb discapacitats.

L’alcalde de Calafell, Joan Olivella, i el director general de la Fundació Santa Teresa, José Carlos Eiriz, han signat aquest conveni, que estableix les pautes de col·laboració entre ambdues entitats, i que té una vigència de dos anys.

L’objectiu del conveni és millorar les oportunitats d’ocupació de les persones amb discapacitat o trastorn mental de Calafell, evitant duplicar accions, i treballant en xarxa per tal de rendibilitzar els recursos d’ambdós organismes. De fet, tant l’Ajuntament de Calafell com la Fundació Santa Teresa ja treballaven per a l’ocupabilitat de les persones amb discapacitat, organitzant cursos de formació específics per a aquest col.lectiu, així com altres tipus d’activitats.

“Volem sumar esforços per aconseguir majors quotes d’ocupació per al col.lectiu de persones amb discapacitats”, explica la regidora de Treball de l’Ajuntament de Calafell, Sandra Suàrez.

D’acord amb el conveni establert, l’Ajuntament de Calafell cedirà un espai a la Fundació Santa Teresa, on realitzarà accions d’orientació, valoració, formació, dinamització i integració laboral a persones amb discapacitat o trastorn mental. La Fundació Santa Teresa realitzarà aquesta tasca sempre en col·laboració amb l’Ajuntament de Calafell.