L’ajuntament de calafell posa en marxa l’escola taller 'treballem per l´esport'

13/12/2005

Calafell, 13 de desembre.- La regidoria de Treball de l’Ajuntament de Calafell posarà en marxa, a partir del proper 30 de desembre, una nova escola taller, amb el lema 'Treballem per l’esport'. Els alumnes d’aquest taller duran a terme la construcció d’un annex al pavelló Jaume Vilamajó.

A l’Escola Taller 'Treballem per l’esport' hi podran participar un total de 16 alumnes, vuit per a cadascuna de les especialitats que s’oferirà: construcció i manteniment. El projecte que hauran de dur a terme els alumnes consistirà en la construcció d’un annex al pavelló Jaume Vilamajó de Segur de Calafell, així com tasques de rehabilitació i manteniment de les instal.lacions esportives municipals.
Les escoles taller estan adreçades a joves aturats entre 16 i 24 anys, que vulguin aprendre un ofici treballant. Tenen una durada de 2 anys, durant els quals els joves, a més d’aprendre un ofici, reben formació complementària en prevenció de riscos laborals, informàtica i graduat ESO.

Actualment, l’Ajuntament de Calafell està duent a terme una escola taller a la zona del Parc de Segur, per a la construcció d’una aula de natura i adequació del medi. Aquesta escola, però, finalitzarà el proper 29 de desembre i , a continuació, s’iniciarà la de 'Treballem per l’esport'.

La regidora de Treball, Sandra Bou, ha animat el jovent de Calafell a participar d’aquesta escola taller, 'ja que pot ser una bona oportunitat per a aquells que es trobin a l’atur i vulguin obrir-se les portes al món professional'. De moment, encara hi ha places lliures per a la inscripció, i aquells que ho vulguin, han de posar-se en contacte amb la regidoria de Treball, a través del telèfon 977 69 56 33, o enviant un missatge a treball.calafell@altanet.org.