L’ajuntament de calafell signa la proposta del conveni col.lectiu dels treballadors

28/12/2005

Calafell, 28 de desembre.- L’Ajuntament de Calafell ha signat avui, a la sala de plens, l’acte de clausura de les negociacions del conveni col.lectiu dels treballadors. Aquest conveni tindrà vigència del 2006 al 2009.
En l’acte fet avui, han signat el conveni, per part de l’equip de govern, l’alcalde de Calafell, Joan Olivella, la regidora de Recursos Humans, Contractació i Patrimoni, Sandra Suàrez, i la regidora de Treball, Sandra Bou. Per part dels treballadors, han signat el conveni els representants d’UGT i CCOO, i els membres del Comitè Unitari de Personal (CUP).
Tots han coincidit a valorar positivament l’acord obtingut. L’alcalde de Calafell ha destacat que “aquest acord feia molt de temps que s’esperava i ara per fi ja s’ha assolit”. Així mateix, Sandra Suàrez ha afirmat que “hem aconseguit entre tots elaborar un bon conveni, tant per als treballadors com per a l’ajuntament, cosa que repercutirà positivament en el ciutadà, ja que acabarà tenint un millor servei”, cosa que també ha coincidit amb la valoració de Sandra Bou, que ha explicat que “tot i que podia semblar que no ho aconseguiríem, avui tenim una prova que hem pogut posar-nos d’acord en benefici de tots”, ha dit.
Tanmateix l’acord signat avui no serà definitiu fns que el ratifiqui l’assemblea de treballadors, moment a partir del qual entrarà en vigència el conveni establert entre ambdues parts.

Foto