Obertes les preinscripcions al Pla de Transició al Treball, a Calafell

27/05/2014

Des d’avui i fins els 6 de juny està obert el període de preinscripcions dels programes de formació i inserció, Pla de Transició al Treball (PTT), dirigit a joves d’entre 16 i 21 anys, que no tenen el Graduat en Educació Secundària Obligatòria.

Aquest programes, que estan organitzats pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Calafell, ofereixen per al curs escolar 2014-2015 les següents formacions: Auxiliar de Vendes, Oficina i Atenció al Públic; Auxiliar en Muntatges d’instal·lacions elèctriques i d’aigua i gas; i Auxiliar en Establiments hotelers i de restauració.

Un vegada superada la formació, dividida en un mòdul de formació professional específica i un de formació professional general, els alumnes podran treballar dels coneixements adquirits o bé podran continuar la seva formació matriculant-se a un Cicle Formatiu de Grau Mitjà, realitzant prèviament la prova d’accés a Cicles Formatius.

Tots aquells interessats ens realitzar la preinscripció s’han d’adreçar al PTT Calafell situat al carrer Jaume Pallarès, s/n, en horari de 8.30 a 14h de dilluns a divendres. Per a més informació contactar al telèfon 977 691734 o bé al mail e3960006@xtec.cat.