Sessió informativa sobre la 2a edició dels Premis Emprèn

09/04/2014

El proper divendres, 11 d’abril, tindrà lloc a Calafell una sessió informativa sobre la 2a edició dels Premis Emprèn, organitzats per la Diputació de Tarragona. La jornada s’iniciarà a les 10 del matí, al Celler de Cal Bolavà, i tindrà una durada de 2 hores.

La sessió informativa està adreçada  a persones emprenedores del municipi, restant oberta a totes les persones de la comarca del Baix Penedès que vulguin posar en marxa un projecte empresarial, que tinguin una empresa consolidada o que hagin assumit el traspàs d'un negoci ja existent.

Hi ha dues modalitats de premi, “nous projectes empresarials” i “empreses constituïdes” dotats ambdós amb  5.000 euros, que seran explicades al llarg de la sessió informativa.

La 2a edició dels Premis Emprèn és una iniciativa de la Diputació de Tarragona que vol reforçar el foment de l'esperit emprenedor, l'estímul a la presa de mesures que contribueixen a l'aparició de noves iniciatives i el reconeixement a la consolidació empresarial. Són premis a l'actitud emprenedora, a la generació constant de projectes que s'expressa amb formes diverses arreu del territori.