S'instal·la la primera empresa al centre Vilarenc Zenit de Calafell

09/02/2016

El centre empresarial Vilarenc Zenit de Calafell ja acull la primera empresa. Zemag, una comercialitzadora de petita electrònica a nivell internacional, ha signat el contracte de lloguer i ja ocupa un dels despatxos del centre, situat a la Masia del Vilarenc. La seu de la regidoria de Treball de l’Ajuntament de Calafell té en oferta altres despatxos i espais en aquest nou equipament empresarial.

Zemag és un projecte emprenedor que busca fer-se un forat en la intermediació en el sector de tecnologia de consum. Compra i ven petita electrònica arreu del món, amb una estructura molt lleugera i externalitzada al màxim, ja que els marges són molt estrets. Els seus promotors defineixen la iniciatva com una activitat de “trader” que, en comptes d’instruments financers, compra i ven productes físics.

La tinent d’alcalde de Qualitat de Vida de l’Ajuntament, Helena Rubio, desitja el màxim èxit a Zemag perquè “el seu èxit és el nostre èxit. És a dir, l’èxit d’un projecte creat per fomentar les iniciatives emprenedores que crein riquesa i llocs de treball, que bona falta fan a un municipi amb un atur força alt”.

Vilarenc Zenit compta amb tres despatxos de modalitat fixa, i un despatx de modalitat puntual, que pot llogar-se per dies, hores... També disposa d’una sala de coworking (treball en espai compartit), amb dotze posicions de feina. I amb una sala de reunions que pot llogar-se per trobades puntuals, així com un espai office per descansar, menjar... Finalment, la sala que acull el Punt de la Feina a la mateixa Masia del Vilarenc pot llogar-se a les tardes per part de les empreses com a espai de formació, presentacions...