Treball de Calafell ha ajudat 57 persones a trobar feina durant el primer semestre d’enguany

28/06/2016

Els serveis d’ocupació de l’Ajuntament de Calafell han ajudat 57 persones en situació d’atur a trobar feina durant el primer semestre d’aquest 2016. La Borsa de Treball municipal ha gestionat 106 ofertes, amb un total de 270 llocs ofertats, i ha remés a les emprses 673 currículums d’inscrits.

A data d’avui, a la Borsa de Treball hi ha inscrites 2.167 persones. 572 són altes noves durant el primer semestre d’enguany.

L’altre servei d’ocupació, el Punt de la Feina, ha tingut 630 usuaris durant aquest mateix període. I el nombre d’atencions realitzades ha estat de 1.961.

De la seva banda, el Servei Calafell Empresa ha atés en aquest primer semestre 69 persones que cercaven informació i orientació; 50 emprenedors per rebre assessorament més precís; 13 persones que demandaven assessorament en tecnologies de la informació i la comunicació; sis empreses a les quals s’ha fet un seguiment tècnic; i 120 persones que han passat per diferents accions de formació.

La tinent d’alcalde de Qualitat de Vida de l’Ajuntament, Helena Rubio, recorda que “generar ocupació és una de les primeres prioritats del nostre municipi” i que “per això treballem contra l’estacionalitat de l’activitat econòmica, que agreuja la gran temporalitat que afecta l’actual mercat de treball”. Per això, afegeix Rubio, “l’objectiu és aconseguir un Calafell autènticament de tot l’any, en el turisme i en tots els sectors econòmics”.