Últimes places disponibles per al Dia de l’Emprenedoria del 6 de juny a Calafell

25/05/2017

Encara queden places disponibles per al 4t Dia de l’Emprenedoria del Sud de Catalunya, que se celebrarà el proper 6 de juny a Calafell. Aquesta jornada, organitzada per la Universitat Rovira i Virgili i l’Ajuntament de Calafell té com a finalitat principal abordar aspectes rellevants i d'interès per a les persones emprenedores, empresàries i properes al món de l'empresa i vol ser un punt de trobada i una festa de l’emprenedoria de les comarques tarragonines.

Les inscripcions poden fer-se en línia al web de l'esdeveniment.

En aquest esdeveniment, els emprenedors tenen l’oportunitat de compartir experiències i coneixements amb un gran nombre de persones que volen tirar endavant els seus projectes, a base d’esforç i superació personal. També hi poden trobar tota mena de suport i orientació per millorar els seus recursos i afrontar amb èxit els seus reptes, a més de comptar amb uns ponents d’autèntic luxe.

“És una cita pràcticament obligada per a tothom que s’està iniciant en el món de l’emprenedoria, però també per als empresaris que ja estan consolidats, que hi poden trobar també oportunitats”, explica la tinent d’alcalde de Qualitat de Vida de Calafell, Helena Rubio.