Una assessoria d’imatge i una botiga en línia de material per a rostisseries guanyen els premis empresarials Vilarenc Zenit

14/12/2016

Els premis empresarials Vilarenc Zenit, impulsats per la regidoria de Treball de l’Ajuntament de Calafell, han guardonat dos projectes locals. El premi a la millor idea empresarial ha recaigut en l’emprenedora Ester Saumell Fernández, per un projecte d’assessoria d’imatge per a persones i empreses. I el premi a la millor iniciativa ha estat per Oriol Miralce, de l’empresa Miracle Global, per una botiga en línia de material per a rostisseries i establiments de menjars preparats.

La botiga en línia d’Oriol Miracle pot visitar-se a www.pollast.com. El producte estrella és un condiment per a pollastres a l’ast, amb espècies i herbes seleccionades. Però, com ha explicat Miracle en el lliurament del guardó, “centrar-nos només en això era molt limitat, per producte únic i públic petit, i per això la botiga en línia ofereix també tota mena de materials per a les rostisseries i establiments de menjar preparat: des de maquinària de cocció, conservacio i exposició, a recipients i papereria d’envasat. Inclosa”, afegeix, “una àmplia gamma d’espècies i condiments”.

De la seva banda, Ester Saumell ha explicat la seva idea: “Hi ha algú que pot ajudar-te a millorar la teva imatge personal, a guanyar seguretat i confiança i a potenciar les teves capacitats”. Ha afegit que “es tracta d’acompanyar i assessorar el client fins arribar al resultat final que desitja”, i que “amb la roba que ens posem, els colors, els gestos..., transmetem uns missatges, i hem de saber quins són”. Finalment, ha destacat que “és un servei innovador i exclusiu, perquè no és habitual trobar-lo a petites localitats”.

La borsa dels guardons (2.500 euros en el el cas de la millor iniciativa i 500, en el de la millor idea) han de ser invertits en el desenvolupament dels respectius projectes. El jurat ha destacar en el veredicte l’alt nivell de les candidatures presentades, que van ser sis en la modalitat d’idees i vuit en la categoria d’iniciatives. Totes elles, d’acord amb les bases, havien de tenir domicili social a Calafell i el projecte presentat havia de realitzar-se al municipi.

En l’acte de lliurament, la tinent d’alcalde de Qualitat de Vida de l’Ajuntament, Helena Rubio, ha subratllat “la necessitat de fomentar noves activitats econòmiques, que puguin agafar el relleu de la construcció, que ha quedat tocadíssima per la crisi, tot generant un elevat atur”. Rubio ha afegit que “aquests premis responen a la filosofia del centre empresarial Vilarenc Zenit, segons la qual aquí hi ha d’entrar una idea i n’ha de sortir un projecte. És el cas dels dos guanyadors, als quals seguirem acompanyant en la seva trajectòria i als quals també desitgem molta sort i èxits”.