Arriba a Calafell la millor música amb la gira "Déjate llevar" de Cadena Dial!

11/07/2017

La cadena radiofònica Dial s'atura al municipi de Calafell dins la seva gira estiuenca "Déjate llevar". Enguany la caravana d'artistes reconeguts d'arreu del país oferiran el seu repertori a l'esplanada del Port de Segur aquest dimarts, 11 de juliol, a partir de les 22 hores i fins la mitjanit.

Presentats per reconeguts presentadors de la cadena Dial, pujaran a l'escenari de l'espectacular camió-escenari alguns dels artistes més escoltats cada dia a la ràdio que duu el millor de la música espanyola. L’espectacle va assolir un gran èxit l’estiu passat, quan va congregar milers d’oients a diverses localitats de l’Estat.

Entre els artistes que participaran, destaquen: Conchita, que cantarà les cançons del seu últim disc "Incendios", Marta Soto, que ha sorprès a tots amb "Ya lo sabes", i Lagarto Amarillo, que presentarà en concert les seves cançons més conegudes, i el seu nou àlbum "Campeón".
La resta de cartell el formen: Kiko & Shara, Diego Martín, Atacados, Ventino, Durano i Moisés Losada.

La regidora de Turisme de l’Ajuntament, Maite González, destaca que “aquest és un esdeveniment molt atractiu, no tant sols per la gent del municipi, sinó per tot el territori. També és una manera d' incentivar el turisme durant el mes de juliol, tot ampliant l'oferta d'oci". Sobre el fet que l'esdeveniment es dugui a terme al nucli de Segur, Maite González explica que "és la millor ubicació, atès que es tracta de dinamitzar els locals i comerços  del passeig marítim i del Port de Segur".