Calafell acull aquest cap de setmana la Trobada Tuning del grup VAG

17/06/2016

El municipi acollirà aquest cap de setmana la 15a edició de la Calafell VAG, la concentració de vehicles modificats (tuning) d’alguna de les marques del grup VAG (Seat, Audi, Volkswagen i Skoda). Al recinte habilitat del pàrquing del mercat municipal, s’hi esperen uns 1.500 visitants i cotxes arribats de l’Estat espanyol, Andorra, França i Alemanya.

Després de les catorze edicions anteriors, la de Calafell és la concentració de cotxes personalitzats més longeva de l’Estat. Es tracta d’un gran espectacle per als aficionats als automòbils i per al públic en general. Els organitzadors són de Calafell i des del primer any el certamen compta amb el suport del Patronat Municipal de Turisme.

Els visitants podran adquirir una polsera, per 2,50 euros, que els donarà dret a entrar i sortir lliurement del recinte tantes vegades com vulguin durant els dos dies del certamen, a més de tres descomptes en establiments de Calafell. Dissabte, l’horari d’obertura és de 10 a 21 hores; diumenge, de 10 a 18 hores. Dissabte a la mitjanit, a més, hi haurà una exposició de cotxes seleccionats i un concurs d’il·luminació al carrer Monturiol.

A la trobada hi tenen cabuda la pràctica totalitat de modalitats de personalització: import, alemany, anglès, belga, espanyol, francès o freestyle. Un jurat concedirà premis en diverses categories: Top 20, Top 10 Pro, Top 10 VAG Special, Top 10 SPL, Top 10 Qualitat, Top 3, il·luminació i una quinzena de premis especials (top german, millor llanta, “tunero més llunyà”, club més nombrós, millor presentació, entre d’altres).

També hi haurà una àrea reservada a professionals, música en directe i una exposició sobre el 40è aniversari del Golf GTI.