Calafell acull dissabte vinent el Riverside Car Show, l'exposició de cotxes americans anteriors a 1965

29/04/2016

Calafell acollirà dissabte vinent, 30 d’abril, una nova edició, l’onzena del Riverside Car Show, l’exposició de cotxes americans anteriors a 1965. L’aparcament cobert del Port Segur-Calafell tornarà a ser la seu d’aquest esdeveniment, que inclou altres manifestacions de la cultura americana d’aquella època.

S’hi esperen una setantena de vehicles d’aquest tipus, provinents de diferents països europeus; com Suïssa, França, Itàlia, Anglaterra i Bèlgica, així com de l’Estat espanyol. És una jornada molt atractiva per als amants de l’automobilisme clàssic i per a qualsevol aficionat a l’estètica americana dels 50.

La xifra de visitants de les anteriors edicions es compta per milers. L’imput econòmic que genera l’exhibició es veu incrementat pel fet que els propietaris dels vehicles participants ja arriben a Calafell 48 hores abans.
 
L’activitat durarà tot el dia, de les 10 del matí a les 8 del vespre, i l’entrada és del tot gratuïta. Al llarg de la jornada hi haurà, a més de l’exposició de cotxes, actuacions de bandes Rock-a-Billy en directe o estands amb material dels anys 50 i 60. A la tarda (entre les 16 i 18 hores) es durà a terme una cursa d’1/8 de milla entre alguns dels models exposats.

El Riverside és organitzat pel col·lectiu Razzlers 50’s Car & Rock and Roll, amb el suport del Patronat Municipal de Turisme. Se’n pot trobar més informació a riversidecarshow.blogspot.com