Calafell celebra fins al 6 de gener les quartes jornades gastronòmiques de Nadal

21/12/2015

Calafell celebra fins al proper 6 de gener de 2016 la quarta edició de les jornades gastronòmiques “Tasta el Nadal a Calafell”. És una campanya que va néixer per omplir un cert buit que la restauració local no aprofitava prou i té l’objectiu de potenciar la gastronomia calafellenca i l’activitat econòmica durant les dates nadalenques.

Enguany hi participaran quinze restaurants. Cadascun oferirà un menú amb preu tancat, basat en plats típics d’aquesta època de l’any. Hi ha diferents preus, els més econòmics no són gaire diferents dels d’un menú del dia, sde forma que és una oferta assequible per a tothom.

Els restaurants adherits a les jornades són: A Can Pilis, La Tabernita del J.T, Emperador, Eusebio, La Barca de Ca l'Ardet, La Bodegueta del Pa Torrat, la Dama Roja, la Sirena, Las Brasas, Maite Etxea, Masia de la Platja, Mediterrani, Milan, New Segur i la pizzeria Oscar. L’organització ha editat 1.200 llibrets per donar a conèixer les jornades.

Segons la tinent d’alcalde de Turisme, Maite González, “el balanç de les edicions anteriors és satisfactori, ja que s’ha aconseguit implantar un nou atractiu, que dinamitza el sector de la restauració i obre noves oportunitats de negoci”. González destaca, a més, que “aquesta esplèndida iniciativa és possible gràcies a la implicació i la inestimable col·laboració dels restaurants participants”.