Calafell celebra a partir d’avui la quarta edició del Family Weekend

05/05/2017

La quarta edició del Calafell Family Weekend arrenca avui divendres, 5 de maig, i, fins diumenge, mirarà de ser el cap de setmana més divertit de l’any per atreure famílies d’arreu del país, tant de Catalunya com de les comunitats veïnes. Junt amb un amplíssim programa d’activitats de tota mena, hotels i apartaments turístics ofereixen paquets d’allotjament dissenyats per a famílies amb nens i amb preus competitius perquè tothom pugui fruir d’aquest esdeveniment.

I és que aquest programa, creat per Turisme de Calafell, “vol crear una experiència lúdica i participativa per a les famílies, que ajudi a consolidar cada cop més la destinació de turisme familiar, que Calafell va assolir ja fa uns anys”, diu la tinenta d’alcalde de Turisme, Maite González.

Durant tres dies, al municipi hi haurà activitats com tallers, conferències, jocs, gimcanes, espectacles musicals, inflables...moltes de les quals posen en valor els actius turístics locals, com la platja, la gastronomia o el patrimoni històric. I en diferents escenaris del municipi.

En aquesta edició, destaca el musical “Gisela y el libro mágico”, que de la mà de la coneguda cantant Gisela repassa les principals pel·lícules de la Disney. Es farà diumenge, a les 12 hores, al Teatre Auditori municipal (Passeig de la Unió s/n). Les entrades poden adquirir-se anticipadament en aquest enllaç. També hi haurà un concert de Dàmaris Gelabert, referent musical dels infants del país, i una conferència d’Alba Castellví, sociòloga i educadora que treballa com a mediadora de conflictes entre pares i fills, i com a educadora d’infants i joves.