Calafell participa a la nit del turisme a port aventura

25/11/2005

Calafell, 25 de novembre.- Una delegació de regidors de l’Ajuntament de Calafell, encapçalats per l’alcalde, Joan Olivella, van assistir el ahir a la Nit del Turisme, que cada any organitza el Patronat de Turisme de la Diputació. Els premiats d’aquest any van ser el touroperador Natalie Tours i l’Ajuntament del Pla de Santa Maria.
Al certament, que es va celebrar a Port Aventura, hi van assistir més de 600 persones, entre les quals, a més de l’alcalde de Calafell, també hi havia el regidor de Serveis Interns, Comerç, Promoció Econòmica i Turisme, Joan M. Triadó, el primer tinent d’acalde, Josep Parera, el regidor de Cultura i Ensenyament, Miquel Roso, el regidor Eudald Torres, del grup municipal del PSC, i Jacob Balaguer, portaveu del grup municipal d’ERC.
Joan M. Triadó, que va estar durant 8 anys com a president del Patronat de Turisme de la Diputació, va demanar que “no només s’entengui el turisme de la Costa Daurada com a turisme de platja”, i va afirmar que “és important que tant el sector públic com el privat s’impliquin en la promoció del nostre turisme”.
L’alcalde de Calafell també va remarcar la importància que té un acte com aquest, ja que “ajuda a donar un impuls al sector turístic de la nostra demarcació” i va valorar com a “molt positiva” la passada temporada turística a Calafell.
El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha concedit aquest any el premi Costa Daurada al touroperador Natalie Tours. El president de la Diputació, Joan Aregio, va lliurar el premi a la directora general, Natalia Vorobyeva. Aquest touroperador, que té la seva seu a Salou, s’ha disitingit, entre altres coses, per apostar per la Costa Daurada com a principal destí per als seus clients. Gràcies a Natalie Tours, per exemple, han augmentat força, en els últims dos anys els turistes russos que es desplaçen fins la Costa Daurada per passar-hi les seves vacances. Aquest fet ha estat força significatiu, ja que temps enrere aquest tipus de turistes havia anat disminuint, i ara en canvi ha augmentat fins a un 10% més.
L’altre premiat de la nit va ser l’Ajuntament del Pla de Santa Maria, que va obtenir el premi Jordi Cartanyà per una iniciativa promocional.