Calafell promociona la seva oferta a la Fira Internacional de Turisme de París

20/09/2016

El Patronat Municipal de Turisme de Calafell participa des d’avui dimarts a la Fira Internacional de Turisme de París. El Patronat hi presenta l’oferta turística, cultural i gastronòmica del municipi, en un esforç de promoció conjunt amb Port Aventura World i les empreses turístiques Calafell Evasión i 4R Hoteles.

Fins al proper 23 de setembre, Calafell és present a dos salons especialitzats d’aquesta fira: el MAP Pro i el Top RESA. El primer és un punt de trobada per a especialistes en turisme receptiu i de grup. El segon aplega totes les indústries turístiques tant franceses com mundials, especialment els operadors emissors.

Aquests certàmens són referència, particularment, del turisme d’esdeveniments i dels viatges de negocis, així com de les últimes solucions tecnològiques del sector. “Hem volgut participar en aquesta fira perquè creiem que Calafell té camí a recórrer en aquesta tipologia de turisme”, diu la tinent d’alcalde de Turisme, Maite González. I afegeix que “estem treballant en aquesta línia, en aquest cas de la mà d’operadors que són del nostre municipi o hi treballen”.