Calafell se suma al manifest en suport al Centre Recreatiu i Turístic de Salou i Vila-seca

27/07/2016

L’Ajuntament de Calafell s’ha sumat aquest dimecres al manifest d’institucions locals i comarcals en suport del Centre Recreatiu i Turístic de Salou i Vila-seca, que s’ha signat a la Diputació de Tarragona. Alcaldes, representants municipals i dels consells comarcals han saludat l’aprovació inicial del Pla Director Urbanístic de l’àmbit del Centre, que va produir-se el passat 30 de juny, i que posa en marxa el procés que significarà ampliar el complex de lleure de Port Aventura i parcs annexos.

“És el tret de sortida d’un gran projecte necessari per a les nostres comarques, pel que suposa de diversificació de l’oferta turística, de dinamització de la nostra economia i, molt principalment, de creació de milers de llocs de treball”, diu el manifest.

El document també destaca que el projecte té respecte pel medi ambient i que les millores tècniques en la construcció del complex garantiran l’estalvi i l’eficiència energètica, mitjançant l’ús d’energies renovables. I subratlla la repercussió econòmica que suposarà el fons social derivat de la inversió: una part del projecte està destinada a la cobertura de necessitats socials de les persones més vulnerables i afectades per la crisi.

En nom de Calafell, ha signat el manifest la tinent d’alcalde de Turisme, Maite González. “Calafell té un pes turístic i una representativitat que l’han de fer present en el desenvolupament del Pla Director Urbanístic del Centre Recreatiu i Turístic”, ha dit. Ha afegit que “quan parlem de turisme, parlem d’una font de riquesa innovadora que beneficiarà els municipis de la Costa Daurada, tant del Camp de Tarragona com de les Terres de l’Ebre. En el cas de Calafell, ens ajudarà a ser una destinació turística a nivell mundial i ens aportarà més turisme de caràcter familiar”.