Calafell tindrà millor informació estadística sobre l’ocupació turística

23/02/2016

El Patronat Municipal de Turisme de Calafell s’ha adherit al Tourism Data System, un servei ofert pel Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya que li permetrà tenir millor informació estadística sobre l’ocupació turística. A més de la taxa d’ocupació, estarà disponible informació sobre l’origen dels visitants o la mitjana de nits d’estada.

Turisme de Calafell ja va confiar, el 2014, la mesura de l’ocupació turística al Parc, depenent de la Universitat Rovira i Virgili. “Ara, amb l’adhesció al Tourism Data System, coneixerem les dinàmiques turístiques de la nostra destinació i les podrem comparar amb altres destacions litorals de la Costa Daurada, com Salou, Cambrils o Vila-seca”, explica la tinent d’alcalde de Turisme, Maite González.

Una de les dades que s’obtindrà seran els preus de comercialització dels hotels, a través dels principals agents turístics en línia i que ofereix el mòdul E-Preus. Aquesta informació estarà a disposició dels establiments hotelers del municipi, que, segons González, “tindran unes dades fiables i útils per a la presa de decisions i la millora de la seva competitivitat”.