Calafell tornarà a fer promoció turística compartint esforços amb els altres municipis de la Costa Daurada

18/01/2017

El Patronat Municipal de Turisme de Calafell ha signat un nou conveni Córner, una veterana iniciativa mitjançant la qual els municipis i agents turístics de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre comparteixen esforços per promocionar-se en els mercats.

Aquest acord permet els seus signats participar de forma conjunta i coordinada al programa de fires internacionals, nacionals i estatals promogudes per l’Agència Catalana de Turisme i a la campanya de publicitat dissenyada per a 2017 pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. Les accions a desenvolupar compten amb un pressupost conjunt, compartit de manera proporcional entre tots els participants.

En concret, Calafell, estarà representat a les fires B-TRAVEL (Barcelona); FITUR (Madrid); NAVARTUR (Pamplona). També participarà en accions promocionals a Catalunya, l'Estat i l'estranger, com ara campanyes publicitàries multi-canal, presència en portals de viatges, o campanyes de comàrqueting amb operadors turístics.

La tinent d’alcalde de Turisme, Maite González, explica que “aquest model de col·laboració, que és pioner a l’Estat, millora l’eficàcia de les accions, augmenta la notorietat de les destinacions i optimitza els recursos econòmics i humans, així com el temps”.

Enguany han rubricat el 14è conveni els ajuntaments d'Altafulla, Calafell, Cambrils, Creixell, Mont-roig del Camp, Reus, Roda de Berà, Salou, Tarragona, Torredembarra, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, el Vendrell i Vila-seca, els consells comarcals del Baix Camp, la Conca de Barberà i el Priorat, l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-la Pineda, l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, l'Associació d'Apartaments Turístics de la Costa Daurada, l'Associació Priorat Enoturisme, l'Associació Costa Daurada Destinació Golf i Pitch & Putt, l'Estació Nàutica Costa Daurada, Aquopolis Costa Daurada, i PortAventura. Pròximament també es preveu signar un conveni Corner, amb idèntic objectiu, amb ajuntaments i entitats turístiques de les Terres de l'Ebre.

La Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, a Fitur

Fitur, la Fira Internacional de Turisme, que tindrà lloc a Madrid del 18 al 22 de gener és la propera cita que tenen els signants del conveni Córner de la Costa Daurada, als quals se sumaran municipis i ens públics de les Terres de l'Ebre. En total, més de trenta ens públics i privats de la demarcació hi participaran conjuntament, integrats dins l'estand de l'Agència Catalana de Turisme. D'aquesta manera les marques turístiques Costa Daurada i Terres de l'Ebre, gestionades pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, promocionaran els seus atractius turístics un any més en aquesta fira, una de les compten amb més participació i projecció internacional dins el sector turístic.

El mostradors de Terres de l´Ebre i Costa Daurada estaran ubicats a l´estand de l´Agència Catalana de Turisme, al pavelló número 7 estand 7B07 i 7B09.

A l' edició del 2016 Fitur va batre records de participació amb 9.605 empreses expositores de 164 països / regions, 124.659 participants professionals i 107.213 visitants de públic no professional. La presencia de 7.184 periodistes també evidencia l' expectació que genera Fitur en el circuit internacional de fires del sector.