Calafell tornarà a fer promoció turística compartint esforços amb els altres municipis de la Costa Daurada

18/01/2018

Turisme de Calafell ha signat un nou conveni Córner, una veterana iniciativa mitjançant la qual els municipis i agents turístics de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre comparteixen esforços per promocionar-se en els mercats. El Córner arriba enguany a la seva quinzena edició.

Aquest acord permet els seus signats participar de forma conjunta i coordinada al programa de fires internacionals, nacionals i estatals promogudes per l’Agència Catalana de Turisme i a la campanya de publicitat dissenyada per a 2018 pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

En concret, Calafell, estarà representat a les fires  B-TRAVEL (Barcelona); FITUR (Madrid); NAVARTUR (Pamplona), i el Mercat d’Escapades (Barcelona. També participarà en accions promocionals a Catalunya, l'Estat i l'estranger, com ara campanyes publicitàries multicanal, presència en portals de viatges o campanyes de comàrqueting amb operadors turístics.

La tinent d’alcalde de Turisme, Maite González, explica que “aquest model de col·laboració, que és pioner a l’Estat, millora l’eficàcia de les accions, augmenta la notorietat de les destinacions i optimitza els recursos econòmics i humans, així com el temps. A més a més contribueix  a augmentar la presència de Calafell en l'àmbit estatal”.

El conveni d’enguany ha estat signat per la Diputació de Tarragona, mitjançant el Patronat de Turisme de la Costa Daurada i Altafulla, Calafell, Cambrils, Creixell, Mont-roig del Camp, Reus, Roda de Berà, Salou, Tarragona, Torredembarra, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, el Vendrell i Vila-seca, els consells comarcals del Baix Camp, la Conca de Barberà i el Priorat, l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-la Pineda, l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, l'Associació d'Apartaments Turístics de la Costa Daurada, l'Associació Priorat Enoturisme, l'Associació Costa Daurada Destinació Golf i Pitch & Putt, l'Estació Nàutica Costa Daurada, Aquopolis Costa Daurada, i PortAventura. Pròximament també es preveu signar un conveni Corner específic amb ajuntaments i entitats turístiques de les Terres de l'Ebre.