Calafell tornarà a fer promoció turística compartint esforços amb els altres municipis de la Costa Daurada

15/01/2016

El Patronat Municipal de Turisme de Calafell ha signat aquest 12 de gener un nou conveni Córner, una veterana iniciativa mitjançant la qual els municipis i agents turístics de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre comparteixen esforços per promocionar-se en els mercats.

Aquest acord permet els seus signats participar de forma conjunta i coordinada al programa de fires internacionals, nacionals i estatals promogudes per l’Agència Catalana de Turisme i a la campanya de publicitat dissenyada per a 2016 pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

En concret, Calafell, estarà representat a les fires  B-TRAVEL (Barcelona); FITUR (Madrid); NAVARTUR (Pamplona), i IGTM (Mallorca). També participarà en accions promocionals a Catalunya, l'Estat i l'estranger, com ara campanyes publicitàries multi-canal, presència en portals de viatges, o campanyes de comàrqueting amb operadors turístics.

La tinent d’alcalde de Turisme, Maite González, explica que “aquest model de col·laboració, que és pioner a l’Estat, millora l’eficàcia de les accions, augmenta la notorietat de les destinacions i optimitza els recursos econòmics i humans, així com el temps”.

El conveni d’enguany ha estat signat per la Diputació de Tarragona, mitjançant el Patronat de Turisme de la Costa Daurada i els ajuntament d' Altafulla, Calafell, Cambrils, Creixell, Mont-roig del Camp, Reus, Roda de Berà, Salou, Tarragona, Torredembarra, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, el Vendrell, Vila-seca, Patronat de Turisme Baix Camp Muntanyes de Prades, Consell Comarcal del Priorat, Consell Comarcal de la Conca de Barberà, l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, l'Associació d'Apartaments Turístics de la Costa Daurada, l'Associació Priorat Enoturisme, l’Associació Costa Daurada Destinació de Golf i Pitch&Putt, l'Estació Nàutica Costa Daurada, Aquopolis Costa Daurada i PortAventura Entertaiment SAU.