Calafell "ven" turisme familiar a la fira "Bebés & Mamás" de Barcelona

24/05/2016

El Patronat Municipal de Turisme de Calafell ha estat present aquest passat cap de setmana a la fira Bebés & Mamás de Barcelona, amb l'estand de l’Agència Catalana de Turisme i sota el segell Turisme en família. Aquest és un saló dirigit a les famílies en el qual es donen cita les principals marques del sector i extra sector del nadó, de la infància i de la futura i recent mare.

Els visitants han pogut gaudir d'una àmplia gamma d'activitats i de serveis gratuïts, com conferències, guarderia, pàrquing de cotxets, taller de massatge infantil, àrea de la cura del nadó o racó de lactància, entre d'altres.

En aquest sentit Calafell ha format part en l’estand DTF de l’ACT dins un espai combinat on hi havia una zona d’activitats (castell inflable, taules amb cadires, joguines, animadors, taller de galetes ...) i una zona de mostradors d’informació on han estat representades les demarcacions de Costa Brava, Costa de Barcelona i Costa Daurada.

Hi ha hagut una gran afluència de públic i el Patronat Municipal de Turisme de Calafell ha informat al públic familiar dels avantatges de gaudir de les seves vacances al municipi de Calafell, així com de les característiques dels hotels i restaurants de Calafell adherits a la marca PLATJA EN FAMÍLIA.