El calafellenc Giorgio, premiat com a millor restaurant per al 2016 per la Guia Gourmand

26/11/2015

El restaurant calafellenc Giorgio ha estat premiat com a restaurant de 2016 per la prestigiosa Guia Gourmand. El lliurament del guardó s’ha fet a Calafell, tot coincidint amb el 25è aniversari d’aquesta publicació, que recull els millors restaurants i hotels de Catalunya i Andorra.

La Guia Gourmand, editada en català i en castellà per Arola Edicions, és realitzada des de fa un quart de segle pels periodistes tarragonins Fèlix Llovell i Ramon Segú. En aquesta edició ha comptat amb la col·laboració de la periodista Marta Pérez. És l’única guia gastronòmica i hotelera de Catalunya i Andorra que ha sortit ininterrompudament, cada any, en els darrers 25. Pot aconseguir-se les millors llibreries de Catalunya i des d’ara també a internet (www.guiagourmand.com).

A més del Giorgio de Calafell, han estat premiats el Sallès Hotel Mas Tapiolas, de Santa Cristina d’Aro; el celler Cesca Vicent, del Priorat; el BCN Urban Hotels Gran Rosellón, de Barcelona; i l’hostal Colomí, de Santa Coloma de Queralt. L’acte ha comptat amb la presència del xef francès Romain Fornell, del restaurat Caelis, de l’Hotel Palace de Barcelona.

L’Ajuntament de Calafell ha estat present en l’acte, com a mostra de suport institucional envers les empreses locals. La tinent d’alcalde de Turisme, Maite González, ha agraït Giorgio Serafini “ser un excel·lent representant del nostre poble i sobretot haver-se quedat aquí, perquè els grans restauradors sempre pensen en noves fronteres, mentre que ell ha estat sempre fidel a Calafell”.