L’ocupació hotelera s’enfilarà aquesta Setmana Santa fins al 72% i la d’apartaments, fins al 85%

12/04/2017

La previsió d’ocupaciò turística aquesta Setmana Santa a Calafell és força positiva. Les estimacions de Turisme de Calafell indiquen que l’ocupació creixerà nou punts de mitjana en relac ió a de l’any passat, i que el sector apartamentista dispararà a l’alça els seus resultats.

Segons aquestes previsions, els hotels arribaran a un 72% d’ocupació, quan la Setmana Santa de 2016 en van registrar una del 64%. I en el cas dels apartaments s’espera arribar a un 85%, quan l’any passat es va quedar per sota del 40%.

Aquestes xifres estan en la línia del conjunt de la Costa Daurada, i d’arreu del país, per als dies compresos entre Divendres Sant i Dilluns de Pasqua. Entre els factors que expliquen aquestes bones previsions hi ha el fet que enguany la Setmana Santa caigui a mitjan mes d’abril: les bones temperatures de la primavera han afavorit les reserves.

La tinent d’alcalde de Turisme de l’Ajuntament, Maite González, ha afegit que “a l’oportunitat de les dates cal sumar l’oferta que cadascú és capaç de presentar als possibles visitants, i Calafell per les seves platges, la seva gastronomia i el patrimoni històric, i les activitats que organitza, és una excel·lent opció per gaudir d’aquests dies”.