La trobada Harley Davidson de Catalunya arriba aquest cap de setmana al Port de Segur de Calafell

20/05/2016

La 26a trobada internacional del Harley Davidson Club de Catalunya se celebrarà a Calafell a partir d’aquest divendres vinent i durant tot el cap de setmana. La històrica activitat va tornar a Calafell l’any passat, després d’uns anys d’absència. Enguany torna de nou, tot estrenant escenari: el Port de Segur.

La trobada aplega amants de la mítica marca motociclista nord-americana que arriben des de tota Europa. Se n’esperen uns quants centenars: en concret, l’edició de l’any passat en va reunir uns 500. Constitueixen un grup del màxim interés per al sector turístic local, pel seu alt poder adquisitiu. De fet, hotels i restaurants han preparat ofertes especials per acollir-los.

El programa inclou un grapat d’activitats relacionades amb el món del motor, però també amb la cultura i l’estètica nord-americana dels anys 50, amb la qual la marca Harley està molt directament emparentada. I diumenge al matí hi haurà una jornada de portes obertes, amb entrada gratuïta.

Els participants faran diferents recorreguts en moto per Calafell i la comarca del Baix Penedès; hi haurà concerts, desfilades, sorteigs... I els inscrits podran gaudir d’entrada gratuïta en els museus i monuments locals, així com descomptes a establiments comercials.