Les cinquenes jornades gastronòmiques de Nadal seran del 16 de desembre al 8 de gener

30/11/2016

El Patronat Municipal de Turisme engega a partir del proper 16 de desembre, i fins al 8 de gener de 2017, la cinquena edició de les jornades gastronòmiques “Tasta el Nadal a Calafell”. És una campanya que va néixer per omplir un cert buit que la restauració local no aprofitava prou i té l’objectiu de potenciar la gastronomia calafellenca i l’activitat econòmica durant les dates nadalenques.

Enguany hi participaran tretze restaurants. Cadascun oferirà un menú amb preu tancat, basat en plats típics d’aquesta època de l’any. Hi ha diferents preus, els més econòmics no són gaire diferents dels d’un menú del dia, de forma que és una oferta assequible per a tothom.

Els restaurants adherits a les jornades són: A Can Pilis, La Tabernita del J.T, Emperador, Eusebio, La Barca de Ca l'Ardet, La Bodegueta del Pa Torrat, La Sirena, Las Brasas, Masia de la Platja, Mediterrani, Milan, New Segur i el restaurant pizzeria Oscar.

Segons la tinent d’alcalde de Turisme, Maite González, aquesta iniciativa “pretén potenciar i dinamitzar la gastronomia calafellenca i els restaurants en l'època del Nadal i alhora esdevenir un recurs turístic excel·lent”. González afegeix que ”les anteriors edicions han deixat un balanç molt positiu, que ha estat possible gràcies a la implicació i inestimable col·laboració dels establiments participants”.