Turisme de Calafell es ven a la Fira d’Andorra la Vella

25/10/2016

El Patronat Municial de Turisme de Calafell ha estat present amb un estand propi a la 38a edició de la Fira d'Andorra la Vella, fira anual d'àmbit nacional i internacional que s'ha celebrat el dies 21 a 23 d'octubre i que ha rebut 70.000 visitants.

És una de les principals fires de l'àmbit pirinenc, amb  vocació de convertir-se en l'aparador de noves tendències i propostes per a l'oci i lleure per al gran públic i el punt de trobada dels amants de l'esport i la vida sana.
   
L' acollida del públic final ha estat magnífica. Molts andorrans s'apropaven a l’estand preguntant pel que es pot fer i veure a Calafell. Les platges, el sol, el patrimoni, la gastronomia i l'oci és la oferta més atractiva que el públic andorrà busca durant el mesos d'estiu i el Patronat de Turisme de Calafell, “que ho sap”, segons la tinent d’alcalde de Turisme, Maite González, “porta la informació necessària allà on està el turista potencial”.

“Il.lusiona't a Calafell”, l’actual lema turístic, ha sortit als diaris de més difusió d'Andorra, el Periòdic d'Andorra i a l'Especial Fira. I la Cadena Pirenaica de ràdio i televisió. qie s’ha fet ressò de la presència de Calafell al certamen, tot dedicant-hi una bona estona de la seva programació.

Calafell ha aprofitat també aquesta fira per donar-se a conèixer com a seu dels Jocs del Mediterrani Tarragona 2017 i per vendre l’oferta de turisme esportiu del municipi, de la mà de José Manuel Abascal, el medallista olímpic que treballa a l'Ajuntament per formentar l'esport.